Hans Hartman

Accent-Logo_Videre_RGB.png Aannemerij

Na zijn studie Bouwkunde begint Hans Hartman zijn loopbaan in de aannemerij als calculator / werkvoorbereider.Hij werkt dan enkele jaren bij Rietveld Bouw in Papendrecht. Bij dit bouwbedrijf werkt hij aan utilitaire werken en kleinschalige woningbouwplannen. Deze plannen worden in eigen beheer ontwikkeld.

Accent-Logo_Videre_RGB.png Consultant

Bij de Kats & Waalwijk Groep in Gorinchem (later opgegaan in Grontmij/Sweco) geeft hij als Business unit manager zes jaar leiding aan de afdeling Bouwkostenmanagement en Projectontwikkeling.

Als bouwkostendeskundige leidt hij de verbouwing en uitbreidingen van, onder andere, de Bijenkorf winkels van Den Haag, Utrecht en Eindhoven. Als projectontwikkelaar leidt hij de ontwikkeling van verschillende kantoorgebouwen en bedrijfsverzamelgebouwen. Daarnaast levert ‘zijn’ afdeling Special Products: maatwerk oplossingen voor bijzondere vragen op het gebied van bouw- en vastgoed.

Accent-Logo_Videre_RGB.png Projectontwikkelaar

Daarna leidt hij in dienst van Bouwfonds Ontwikkeling als projectmanager verschillende binnenstedelijke multifunctionele projecten. Hans leidt dan ook bijzondere woningbouwontwikkelingen als Brandevoort – Helmond en Haverleij – Den Bosch. En verschillende multifunctionele binnenstedelijke ontwikkelingen.

Accent-Logo_Videre_RGB.png Ondernemend adviseur

Begin 2007 richt hij adviesbureau Vidére Vastgoedontwikkeling BV op. Daar werkt hij als projectmanager en adviseur. Hij leidt dan, onder andere, de herontwikkeling van de wijk Heuvel in Breda en de gebiedsontwikkeling van de wijk Berckelbosch / Tongelrese Akkers in Eindhoven. Daarnaast is hij betrokken bij verschillende herbestemmingsopgaven, zoals die van de binnenstedelijke ontwikkeling PAX / Magazijnkwartier in het centrum van Tilburg.

Om zijn praktijkervaring van herontwikkeling te onderbouwen volgt hij in 2010-2011 bij Euroforum de Post HBO opleiding ‘Herontwikkelen: het revitaliseren, transformeren en renoveren van gebieden en gebouwen’.

Momenteel werkt hij, onder andere, aan de herbestemming van een kantoorgebouw in Delft tot 300 studentenwoningen, een internationale manege met vakantiewoningenpark in Zeeuws-Vlaanderen en 100 nieuwbouwbouw studentenwoningen in Venlo.

Hans Hartman LinkedIn.png LinkedIn

Hans Hartman: Ondernemend adviseur bij Vidére Vastgoedontwikkeling BV